Colectare deseuri Constructii Buzau

RER Ecologic Service BUZAU SA

Colectare deseuri Constructii Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RER Ecologic Service BUZAU SA - Colectare Deseuri Buzau.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Constructii Buzau
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Constructii Buzau

   Un parteneriat pentru curatenie nu inseamna "tu faci murdar, iar eu fac curat", ci mult mai mult decat atat. Inseamna ca, tu alegi sa traiesti civilizat, iar noi te ajutam sa faci asta. Curatenia face parte din viata noastra, a fiecaruia. E important cum o faci, cat de repede, cat de bine si cat de curat. Și aici aparem noi, PRIMA COMPANIE DE SALUBRIZARE DE PE PIATA LIBERA DIN BUZAU. O companie unde conteaza performanta si calitatea, ca la o masina nemteasca. Suntem o masina de facut curat!
   Noi asiguram gestionarea corecta a deseurilor, in conformitate cu normele europene in vigoare, tinand in acelasi timp cont de un alt aspect important al activitatilor noastre, protectia mediului si educarea populatiei in spiritul grijii fata de mediul inconjurator. Investim in curatenie!
   Colectam tot ce inseamna deseuri. Chiar si pe cele din constructii si demolari. Ne ocupam de strazi, parcari, deszapezim si curatam gheata. In plus, ne ocupam si de curatarea cladirilor in interior si exterior, dar si de vidanjare, dezinsectie, dezinfectie, marcaj stradal.
   Suntem foarte flexibili, prietenosi si avem oferte personalizate pentru fiecare. Pe nevoi si buget. Trebuie sa ne spui doar ce iti trebuie.

   Comenzile pentru ridicarea deseurilor rezultate din constructii si demolari se fac la sediul RER Ecologic Service Buzau S.A. din Strada Unirii, bloc 4B, parter, cod 120279 , la numerele de telefon: 0238.436912, 0238.412063 sau contactati Dispeceratul RER Buzau la numarul de telefon 0238.540.484.
Se interzice eliminarea necontrolata ( pe spatial public) a deseurilor provenite din activitatile de constructii!

Produse si Servicii

Deseuri rezultate din constructii

   Deseurile din constructii si demolari sunt deseuri solide, rezultate in urma demolarii sau construirii cladirilor si strazilor. In mod uzual, aceste deseuri contin pamant vegetal, nisip, pietris, substante gudronate sau rezultate din gudron, argila, substante cu lianti bituminosi sau hidraulici, asfalt, macadam, pietre, beton, ciment, caramizi, lemn, zidarie, materiale pentru acoperisuri, tencuieli si ipsos, pasta de lipit, vopsele, lacuri, cabluri din metal, metale, barne de lemn si altele asemenea.

Galerie foto