Colectare deseuri Constructii Brasov

Colectare deseuri din constructii Brasov

Colectare deseuri Constructii Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri din constructii Brasov - Colectare Deseuri Brasov.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Constructii Brasov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Constructii Brasov

  Materialele reciclate sunt in marea lor majoritate metale feroase si neferoase, dar si unele mase plastice de uz tehnic, cum ar fi polipropilena, polistirenul, copolimerul acrilonitril-butadien-stiren si policarbonatul.

   Volumul total reciclat in Romania este de mai bine de 350.000 tone metrice, cea mai mare parte a acestora fiind metale.

   Deseurile din demolari provin din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura, constructia si intretinerea cailor rutiere.
   Acest tip de deseuri poate fi o resursa pentru reciclare si refolosire in industrial constructiilor, fiind identificat ca flux de deseuri prioritar de catre Uniunea Europeana. 
   Datorita cantitatilor foarte mari de deseuri din constructii si demolari, ele pot ocupa spatii valoroase in incinta depozitelor de deseuri.     De asemenea, daca nu sunt separate la sursa, ele pot contine urme de deseuri periculoase. Totusi, ele pot contitui o resursa pretioasa iar tehnologia separarii si recuperarii deseurilor din constructii si demolari este bine pusa la punct, usor accesibila si in general necostisitoare. Cel mai important, exista o piata pentru folosirea pietrisului rezultat din deseurile de constructii si demolari la constructia cailor rutiere, sistemelor de drenaj si alte proiecte de constructii.

Oferim o gama larga de activitati economice:

  • Colectarea de deseuri, pentru care foloseste un mare numar de camioane si containere
  • O cuprinzatoare retea de depozite de marfuri care acopera intregul teritoriu al Romaniei
  • Servicii de demontare si de demolari industriale
  • Tratare si reciclare

   Serviciile de reciclare oferite au ca obiect metalele feroase si neferoase, echipamentele electrice si electronice, bunurile de folosinta indelungata scoase din uz precum si o gama intreaga de fractiuni de deseuri periculoase.

Deseuri din constructii si demolari     

   Este oferita o gama completa de servicii de demolare, incepand cu cea a unui mic garaj si sfarsind cu demolarea unor cladiri industriale si centre comerciale mari.
   Societatile sunt inzestrate cu o flota proprie de autocamioane, care le permite sa faca fata problemelor de logistica ridicate de orice demolare in mod rapid, eficient, in termen si cu cote bune de reciclare.
Pe scurt, pot gestiona toate pregatirile, lucrarile de demolare propriu-zise, evacuarea si reciclarea materialelor rezultate din demolare precum si curatirea locului pentru practic orice demolare, oriunde pe intreg teritoriul tarii.

Galerie foto