Colectare deseuri Constructii Arges

Colectare deseuri din constructii Arges

Colectare deseuri Constructii Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri din constructii Arges - Colectare Deseuri Curtea de Arges.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Constructii Arges
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Constructii Arges

Colectare deseuri din constructii si demolari Arges

colectare deseuri constructii arges

  colectare deseuri constructii argesSuntem intotdeauna pregatiti pentru procesul de colectare a deseurilor reciclabile direct de la sediul sau punctele de lucru ale clientilor nostri. Activam pe toata raza judetului Arges, iar transportul si manipularea deseurilor sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra.  

  Colectarea si transportul deseurilor din constructii sau demolari se face cu mijloace de transport specializate, autorizate, cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

   Deseurile din demolari provin din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura, constructia si intretinerea cailor rutiere.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la firma noastra.

Colectare, valorificare si transport deseuri din constructii

Colectare deseuri rezultate din constructii

colectare deseuri constructii arges

Deseurile din constructii si demolari sunt deseuri solide, rezultate in urma demolarii sau construirii cladirilor si strazilor. In mod uzual, aceste deseuri contin pamant vegetal, nisip, pietris, substante gudronate sau rezultate din gudron, argila, substante cu lianti bituminosi sau hidraulici, asfalt, macadam, pietre, beton, ciment, caramizi, lemn, zidarie, materiale pentru acoperisuri, tencuieli si ipsos, pasta de lipit, vopsele, lacuri, cabluri din metal, metale, barne de lemn si altele asemenea.

 

Galerie foto