Colectare deseuri Constructii Arad

Colectare Deseuri din Constructii Arad

Colectare deseuri Constructii Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri din Constructii Arad - Colectare Deseuri Arad.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Constructii Arad
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Constructii Arad

   In Romania, Grupul Müller-Guttenbrunn este prezent cu 2 societati, una dintre acestea fiind situata in zona Arad, iar cealalta in zona Brasov. Cele doua societati formeaza o retea de colectare a de-seurilor care acopera intreg teritoriul Romaniei si au drept domeniu principal de activitate colec-tarea deseuri-lor metalice, oferind insa totodata si o serie de servicii de reciclare in adancime a acestora. 

   In ansamblul sau, Grupul Müller-Guttenbrunn recicleaza in jur de 850.000 de tone metrice de deseuri, economisind prin aceasta emisiuni de aproximativ 1 milion de tone metrice de CO2 (echivalentul emisiunilor unui oras cu in jur de 130.000 de locuitori).          

   Materialele reciclate sunt in marea lor majoritate metale feroase si neferoase, dar si unele mase plastice de uz tehnic, cum ar fi polipropilena, polistirenul, copolimerul acrilonitril-butadien-stiren si policarbonatul.

   Volumul total reciclat in Romania este de mai bine de 350.000 tone metrice, cea mai mare parte a acestora fiind metale.

   Deseurile din demolari provin din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura, constructia si intretinerea cailor rutiere.
   Acest tip de deseuri poate fi o resursa pentru reciclare si refolosire in industrial constructiilor, fiind identificat ca flux de deseuri prioritar de catre Uniunea Europeana.
   Datorita cantitatilor foarte mari de deseuri din constructii si demolari, ele pot ocupa spatii valoroase in incinta depozitelor de deseuri. De asemenea, daca nu sunt separate la sursa, ele pot contine urme de deseuri periculoase. Totusi, ele pot contitui o resursa pretioasa iar tehnologia separarii si recuperarii deseurilor din constructii si demolari este bine pusa la punct, usor accesibila si in general necostisitoare. Cel mai important, exista o piata pentru folosirea pietrisului rezultat din deseurile de constructii si demolari la constructia cailor rutiere, sistemelor de drenaj si alte proiecte de constructii.

Produse si Servicii

Deseuri din constructii si demolari     

   Este oferita o gama completa de servicii de demolare, incepand cu cea a unui mic garaj si sfarsind cu demolarea unor cladiri industriale si centre comerciale mari.
   Societatile Müller-Guttenbrunn din Romania dispun de personal foarte bine calificat si experimentat, capabil sa execute orice comanda de demolare rapid si in conditii de deplina siguranta.
   Societatile sunt inzestrate cu o flota proprie de autocamioane, care le permite sa faca fata problemelor de logistica ridicate de orice demolare in mod rapid, eficient, in termen si cu cote bune de reciclare.
Pe scurt, Remat MG cu baza de operatie in zona Arad si Remat Müller-Guttenbrunn cu baza de operatie in zona Brasov pot gestiona toate pregatirile, lucrarile de demolare propriu-zise, evacuarea si reciclarea materialelor rezultate din demolare precum si curatirea locului pentru practic orice demolare, oriunde pe intreg teritoriul tarii.

Galerie foto