Colectare deseuri Chimice-Periculoase Teleorman

IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Teleorman

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Teleorman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Teleorman - Colectare Deseuri Alexandria.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Teleorman

Colectare deseuri chimice-periculoase Teleorman

 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

 

Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.
  Colectam deseuri chimice-periculoase in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle, Furculesti precum si in restul judetului Teleorman.
  Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Igiena Serv este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
  Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.
  Obiectivele noastre pentru deseurile periculoase, sunt:

 • reducerea cantitatii de deseuri periculoase produse de sectorul industrial in principal si de societatea civila in general
 • reducerea cantitatilor de deseuri periculoase neraportate in vederea reducerii impactului pe care acest flux de deseuri il are asupra mediului
 • cresterea eficientei sistemului national de gestionare a deseurilor periculoase si reducerea exportului de asemenea deseuri
 • minimizarea impactului economic, social si de mediu pe care il au procesele de producere si gestionare a deseurilor periculoase

 DESEURI INFECTIOASE SI PERICULOASE

DESEURI din CABINETE STOMATOLOGICE

 • oferim contracte de colectare si transport al deseurilor ambalate si a obiectelor ascutite, provenite din cadrul cabinetelor de stomatologie din toata Romania!
 • asiguram intregul proces de eliminare finala a acestora, conform legislatiei in vigoare
 • colectam Amalgam, Fixatori, Recipienti, Revelatori
 • asiguram aceste servicii in toata Romania, la preturi negociabile

DESEURI FARMACEUTICE si MEDICALE

 • oferim tuturor farmaciilor si spitalelor din intreaga Romanie, posibilitatea de a incheia contracte de colectare, transport si incinerare, a deseurilor rezultate in urma activitatii lor.
 • colectam deseuri de laborator, medicamente expirate, deseuri din loturi de productie, ambalaje contaminate, deseuri infectioase, ace, seringi, deseuri specific activitatilor medicale.

DESEURI VETERINARE

 • oferim contracte pentru colectarea deseurilor infectioase si periculoase in toata Romania.
 • colectam deseuri infectioase si periculoase din cabinete si farmacii veterinare, deseuri de animale din industria alimentara, deseuri de animale din ferme si abatoare de animale.

Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.

Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel.

Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.

Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.

Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.

Pentru toate aceste servicii, va oferim contracte de colectare la cel mai bun pret din Romania.
Indiferent de zona in care va desfasurati activitatea, Igiena Serv este un partener de incredere, foarte prompt si serios!

Galerie foto