Colectare deseuri Chimice-Periculoase Teleorman

IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Teleorman

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Teleorman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Teleorman - Colectare Deseuri Alexandria.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Chimice-Periculoase Teleorman
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Teleorman

Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.
  Colectam deseuri chimice-periculoase in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle, Furculesti precum si in restul judetului Teleorman.
  Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Igiena Serv este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
  Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. 

Galerie foto