Colectare deseuri Chimice-Periculoase Salaj

Igiena Serv

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Salaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Zalau.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Salaj

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!  

Igiena Serv asigura cele mai sigure servicii de colectare deseuri periculoase in Botosani si celelalte zone ale judetului Botosani, ajutand la eliminarea riscului de contaminare. Firma este certificata pentru aceasta activitate, avand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate si calitate.

  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.

colectare deseuri chimice zalau

  Deseurile sunt compuse din materiale, care se pot recicla si reutilizata ca materii prime. S-ar putea economisi atat de multe resurse naturale si o multime de energie necesara pentru a produce noi materii prime.

  Va punem la dispozitie toata gama de recipiente si ambalaje pentru deseurile generate de compania dumneavoastra. Eliminarea finala a acestor deseuri periculoase, se asigura in baza contractului incheiat cu operatorul autorizat respectand toate normele in vigoare pentru protectia mediului. Procedura de eliminare finala a acestor deseuri periculoase este incinerarea.

  Serviciile noastre de colectare deseuri periculoase se adreseaza institutiilor publice, fundatiilor, asociatiilor, dar si persoanelor fizice. Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat deseurile sa nu se amestece intre ele.

Produse si Servicii

Colectam deseuri periculoase in Zalau, Simleu Silvaniei, Jibou, Letca, Cizer, Bobota precum si in restul judetului Salaj.

  • Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.
  • Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel.
  • Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.
  • Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.
  • Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.

  Pentru toate serviciile enumerate, va oferim contracte de colaborare pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de necesitati, indiferent in ce oras din Romania se afla practica dumneavoastra.

Galerie foto