Colectare deseuri Chimice-Periculoase Olt

Igiena Serv

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Olt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Slatina.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Olt

Centru colectare deseuri chimice periculoase Olt

 

 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

 

 Igiena Serv asigura cele mai sigure servicii de colectare deseuri medicale in Olt si celelalte zone ale judetului Olt, ajutand unitatile medicale sa inlature riscul de contaminare. Firma este certificata pentru aceasta activitate, avand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate si calitate.
   Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Centru colectare deseuri chimice periculoase Olt

   Dat fiind specificul activitatii desfasurate, compania si-a dezvoltat un portofoliu diversificat de clienti. Cresterea ca numar a acestora se datoreaza atat pozitiei companiei pe piata locala, cat si strategiei managementului societatii, de dispersie cat mai mare a colaboratorilor si de participare la cat mai multe licitatii. Aceasta strategie ofera un confort si o flexibilitate deosebita in activitatea desfasurata. Cu majoritatea partenerilor sunt incheiate contracte ferme pe o perioada de 1 an, cu posibilitatea prelungirii automate in cazul respectarii prevederilor contractuale, referitoare la respectarea normelor de mediu si onorarea pretului convenit.

Produse si Servicii

Centru colectare deseuri chimice periculoase Olt  Igiena Serv transporta pentru colaboratorii sai, o gama larga de deseuri - feroase, neferoase, periculoase etc prin intermediul unui parc auto diversificat. Colectam deseuri periculoase in Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt precum si in restul judetului Olt.

  • Autospecializate performante, cu semiremorci SCHMITZ de 55 de mc pentru deseuri de volum mare.
  • Autospecializate, cu semiremorci de 35 mc, echipate cu carlige basculabile si macarale LOGLIFT 105 Z, capabile sa ridice o sarcina de 3 t;
  • Containere (lungimi intre 4-7 m, inaltimi intre 1.6 si 2.4 m, volume intre 13 si 35 mc, acoperite sau descoperite, si ca o noutate pentru piata romaneasca - containere pentru deseuri periculoase.
  • Autoutilitare de 3,5 t pentru transporturile in zonele cu restrictie de tonaj;

De asemenea societatea noastra detine:

  • Echipamente de incarcare - descarcare
  • Echipamente de maruntire
  • Echipamente de verificare radioactivitate
  • Aparate portabile de determinare a compozittiei chimice a deseurilor

   Toate tipurile de deseuri ce se vor depozita in hala vor fi depozitate separat pentru fiecare tip, astfel incat sa nu intre in contact un tip de deseu cu altul. 

   Majoritatea containerelor pe care societatea le detine sunt lasate la generator pentru umplerea acestora cu reziduuri, apoi sunt depozitate si livrate catre eliminatorul autorizat sau date direct spre eliminare, fara depozitare.
   Colectarea se face direct de la furnizor (valorificarea sau eliminarea finala), depozitare (stocare) temporara, in ambalaje specifice deseurilor respective puse la dispozitie de furnizor, sau, dupa caz de beneficiar, cu transportator autorizat.

 

Galerie foto