Colectare deseuri Chimice-Periculoase Olt

IGIENA SERV

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Olt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Colectare Deseuri Slatina.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Olt

colectare deseuri chimice olt

IGIENA SERV

colectare deseuri chimice oltIgiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri chimice periculoase  in toata Romania. Avem personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop.

In orice gospodarie se gasesc deseuri cu continut de substante chimice periculoase care pot pune in pericol sanatatea oamenilor si a mediului, prin manipularea, stocarea sau eliminarea necorespunzatoare. Oamenii pot, de asemenea, sa amestece, in necunostinta de cauza, doua substante incompatibile, provocand producerea unui gaz periculos.

Deseurile periculoase au cel mai mare impact potential asupra mediului inconjurator si sanatatii populatiei. Tinand cont de proprietatile lor specifice (de exemplu: inflamabilitate, corozivitate, toxicitate), este necesar ca activitatile de gestionare a deseurilor periculoase sa fie abordate intr-un mod riguros. 

colectare deseuri chimice toxice olt

Colectam deseuri toxice, chimicale, deseuri inflamabile sau cu continut de solventi precum:

 • Lacuri si vopsele uzate (care nu sunt intarite)
 • Solventi, amestec de solventi si diluanti cu sau fara continut de halogeni
 • Grasimi si ceara
 • Cleiuri si adezivi
 • Uleiuri si emulsii
 • Baterii uzate (mai putin bateriile cu litiu colectate separat)

Serviciile noastre de colectare deseuri periculoase se adreseaza institutiilor publice, fundatiilor, asociatiilor, dar si persoanelor fizice. Va punem la dispozitie toata gama de recipiente si ambalaje pentru deseurile generate de compania dumneavoastra. Eliminarea finala a acestor deseuri periculoase, se asigura in baza contractului incheiat cu operatorul autorizat respectand toate normele in vigoare pentru protectia mediului. Procedura de eliminare finala a acestor deseuri periculoase este incinerarea.

Colectare, valorificare si transport deseuri chimice periculoase

  Igiena Serv transporta pentru colaboratorii sai, o gama larga de deseuri - feroase, neferoase, periculoase etc prin intermediul unui parc auto diversificat. Colectam deseuri periculoase in Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt precum si in restul judetului Olt.

 • Autospecializate performante, cu semiremorci SCHMITZ de 55 de mc pentru deseuri de volum mare.
 • Autospecializate, cu semiremorci de 35 mc, echipate cu carlige basculabile si macarale LOGLIFT 105 Z, capabile sa ridice o sarcina de 3 t;
 • Containere (lungimi intre 4-7 m, inaltimi intre 1.6 si 2.4 m, volume intre 13 si 35 mc, acoperite sau descoperite, si ca o noutate pentru piata romaneasca - containere pentru deseuri periculoase.
 • Autoutilitare de 3,5 t pentru transporturile in zonele cu restrictie de tonaj;

De asemenea societatea noastra detine:

 • Echipamente de incarcare - descarcare
 • Echipamente de maruntire
 • Echipamente de verificare radioactivitate
 • Aparate portabile de determinare a compozittiei chimice a deseurilor

   Toate tipurile de deseuri ce se vor depozita in hala vor fi depozitate separat pentru fiecare tip, astfel incat sa nu intre in contact un tip de deseu cu altul. 

   Majoritatea containerelor pe care societatea le detine sunt lasate la generator pentru umplerea acestora cu reziduuri, apoi sunt depozitate si livrate catre eliminatorul autorizat sau date direct spre eliminare, fara depozitare.
   Colectarea se face direct de la furnizor (valorificarea sau eliminarea finala), depozitare (stocare) temporara, in ambalaje specifice deseurilor respective puse la dispozitie de furnizor, sau, dupa caz de beneficiar, cu transportator autorizat.

Galerie foto