Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dolj

Igiena Serv

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dolj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Craiova.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dolj

Centru colectare deseuri chimice periculoase Dolj Craiova

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!  

  IGIENA SERV este autorizata sa desfasoare diverse activitati si servicii in domeniul managementului deseurilor industriale periculoase si nepericuloase.

  Aceste activitati din domeniul gestionarii deseurilor includ:

 • Colectarea si transportul deseurilor industriale periculoase si nepericuloase, inclusiv deseuri medicale si medicamente expirate, in scopul valorificarii sau eliminarii finale prin mijloace specifice.
 • Colectarea, stocarea temporara si sortarea deseurilor industriale reciclabile, inainte de transportul la valorificare.
 • Stocarea temporara a deseurilor industriale periculoase si nepericuloase, inainte de transportul la instalatiile de valorificare sau eliminare finala.
 • Activitati si servicii de decontaminare, depoluare, remediere si ecologizare de instalatii, echipamente si amplasamente industriale.

Centru colectare deseuri chimice periculoase Dolj Craiova

Managementul deseurilor industriale – colectarea deseurilor de la generatori, transportul acestora la punctul de valorificare sau eliminare finala, stocarea lor temporara etc., precum si elaborarea intregii documentatii aferente – este o activitate complexa, care necesita un inalt grad de pregatire profesionala, o buna cunoastere si intelegere a legislatiei din domeniu, precum si o atenta monitorizarea a pietei. Ceea ce diferentiaza firma noastra de alte companii ce isi defasoara activitatea in domeniul managementului deseurilor este abilitatea sa de a inspira in mintea clientilor sai acel sentiment de incredere necesar stabilirii unei bune relatii comerciale. Personalul nostru implicat in relatia cu clientii reuseste sa faca acest lucru respectand cu strictete cateva reguli de aur:

 • Oferim recomandari clientilor nostri;
 • Oferim sugestii in legatura cu serviciile furnizate de noi;
 • Planificam urmatoarea miscare, tinand cont de posibilitatile si disponibilitatea clientilor;
 • Demonstram operativitate, seriozitate si profesionalism.

Produse si Servicii

colectare deseuri chimice periculoase Craiova DoljColectam deseuri periculoase in Craiova, Bailesti, Calafat, Dabuleni, Filias precum si in restul judetului Dolj.

 • Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.
 • Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel.
 • Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.
 • Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.
 • Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.

  Pentru toate serviciile enumerate, va oferim contracte de colaborare pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de necesitati, indiferent in ce oras din Romania se afla practica dumneavoastra.

Galerie foto