Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dambovita

IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Dambovita

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dambovita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Dambovita - Colectare Deseuri Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dambovita
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dambovita

Igiena Serv a fost infiintata in anul 1999 in Bucuresti, iar pe parcursul anilor s-a extins treptat in toata tara. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti.
  Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.

Prin activitatea noastra, ne adresam atat clientilor din sectorul public si privat cat si persoanelor fizice din toata Romania!

Activitatea noastra presupune identificarea si codificarea corecta a tuturor tipurilor de deseuri, precum si intocmirea documentelor de descarcare din gestiune a deseurilor periculoase si nepericuloase.

Galerie foto