Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dambovita

IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Dambovita

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dambovita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Dambovita - Colectare Deseuri Targoviste.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Dambovita

Colectare deseuri chimice-periculoase Dambovita

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!
 

Igiena Serv a fost infiintata in anul 1999 in Bucuresti, iar pe parcursul anilor s-a extins treptat in toata tara. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti.
  Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.

Prin activitatea noastra, ne adresam atat clientilor din sectorul public si privat cat si persoanelor fizice din toata Romania!

Activitatea noastra presupune identificarea si codificarea corecta a tuturor tipurilor de deseuri, precum si intocmirea documentelor de descarcare din gestiune a deseurilor periculoase si nepericuloase.


DESEURI INFECTIOASE SI PERICULOASE

  Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.

  Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel.

  Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.

  Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.

  Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.

DESEURI GENERALE-PERSOANE FIZICE si JURIDICE

 • colectam, transportam, reciclam sau eliminam deseuri provenite din toate domeniile cum ar fi:
 • deseuri chimice (pesticide, solvent, etc)
 • deseuri auto (ulei, antigel, lichid de frana, etc)
 • deseuri tipografice (cerneala, tonere, etc)
 • deseuri din lemn sau carton
 • deseuri din fieroase si neferoase (fier, table, cupru, aluminiu, etc)
 • deseuri din plastic
 • cadavre de animale (oferim fie incinerare, fie inmormantare cu documente de rigoare si loc de veci pentru animalul dvs)
 • deseuri din confectii, piele si blana
 • deseuri lichide si solide

Pentru toate serviciile enumerate, va oferim contracte de colaborare pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de necesitati, indiferent in ce oras din Romania se afla practica dumneavoastra. Va punem la dispozitie o serie de avantaje:

 • Preturi avantajoase, indiferent de natura deseurilor pe care doriti sa le eliminati din mediul care va inconjoara
 • Profesionalism, seriozitate, promptitudine in realizarea serviciilor solicitate
 • Conditii exceptionale, organizare si eficienta in indeplinirea cu succes a serviciilor oferite

 

Galerie foto