Colectare deseuri Chimice-Periculoase Constanta

IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Constanta

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Constanta - Colectare Deseuri Constanta.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Chimice-Periculoase Constanta
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Constanta

 Gestiunea deseurilor periculoase devine o problematica la nivel global. Aceste deseuri au cel mai mare posibil impact negativ asupra sanatatii populatiei si mediului, luand in considerare una sau mai multe proprietati (ex. inflamabilitate, corosivitate, toxicitate etc.) pe care le poate detine.
Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.
Igiena Serv a fost infiintata in anul 1999 in Bucuresti, iar pe parcursul anilor s-a extins treptat in toata tara. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti.
Toate desurile sunt la fel de importante si trebuie tratate cu aceeasi seriozitate. Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Igiena Serv. 

Galerie foto