Colectare deseuri Chimice-Periculoase Constanta

IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Constanta

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Constanta - Colectare Deseuri Constanta.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Constanta

Colectare deseuri chimice-periculoase Constanta

 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

 

Gestiunea deseurilor periculoase devine o problematica la nivel global. Aceste deseuri au cel mai mare posibil impact negativ asupra sanatatii populatiei si mediului, luand in considerare una sau mai multe proprietati (ex. inflamabilitate, corosivitate, toxicitate etc.) pe care le poate detine.
Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.
Igiena Serv a fost infiintata in anul 1999 in Bucuresti, iar pe parcursul anilor s-a extins treptat in toata tara. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti.
Toate desurile sunt la fel de importante si trebuie tratate cu aceeasi seriozitate. Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Igiena Serv.
  Obiectivele primare pentru deseurile periculoase, sunt:

 • reducerea cantitatii de deseuri periculoase produse de sectorul industrial in principal si de societatea civila in general;
 • reducerea cantitatilor de deseuri periculoase neraportate in vederea reducerii impactului pe care acest flux de deseuri il are asupra mediului;
 • cresterea eficientei sistemului national de gestionare a deseurilor periculoase si reducerea exportului de asemenea deseuri;
 • minimizarea impactului economic, social si de mediu pe care il au procesele de producere si gestionare a deseurilor periculoase.


DESEURI INFECTIOASE SI PERICULOASE

DESEURI GENERALE-PERSOANE FIZICE si JURIDICE

 • colectam, transportam, reciclam sau eliminam deseuri provenite din toate domeniile cum ar fi:
 • deseuri chimice (pesticide, solvent, etc)
 • deseuri auto (ulei, antigel, lichid de frana, etc)
 • deseuri tipografice (cerneala, tonere, etc)
 • deseuri din lemn sau carton
 • deseuri din fieroase si neferoase (fier, table, cupru, aluminiu, etc)
 • deseuri din plastic
 • cadavre de animale (oferim fie incinerare, fie inmormantare cu documente de rigoare si loc de veci pentru animalul dvs)
 • deseuri din confectii, piele si blana
 • deseuri lichide si solide

  Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.

  Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel.

  Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.

  Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.

  Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.

  Pentru toate serviciile enumerate, va oferim contracte de colaborare pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de necesitati, indiferent in ce oras din Romania se afla practica dumneavoastra.

Galerie foto