Colectare deseuri Chimice-Periculoase Caras severin

ECOLECT SERV SRL

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Caras severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ECOLECT SERV SRL - Colectare Deseuri Resita.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Caras severin

ECOLECT SERV SRL
Colectare deseuri chimice-periculoase Caras-Severin
0730.235.706

  colectare deseuri chimice periculoase Caras SeverinEcolect Serv SRL este o companie infiintata in anul 2014 cu sediul in Timisoara, avand ca principal obiect de activitate: colectarea, transportul, tratarea eliminarea deseurilor periculoase si nepericuloase, avand ca obiective cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor, dezvoltarea durabia a serviciilor, protejarea mediului inconjurator si implementarea unor proiecte de recuperare si reciclare a materialelor.

  Seriozitatea si profesionalismul au facut ca Ecolect Serv SRL sa devina un partener de incredere pe piata deseurilor. Suntem specializati in colectarea, transportul, tratarea si eliminarea deseurilor periculoase.

colectare deseuri chimice periculoase Caras Severin

  Misiunea noastra este aceea de a contribui zilnic la protejarea mediului inconjurator, insa impreuna trebuie sa ajutam la diminuarea emisilor de gaze cu efect "tip sera" si sa prevenim schimbarile climatice la nivel global. Acestea sunt in special cauzate de faptul ca o mare parte din energia folosita in procesele industriale, transport implica arderea de combustibili poluanti precum benzina, motorina si carbuni.
  Deseurile sunt compuse din materiale, care se pot recicla si reutilizata ca materii prime. S-ar putea economisi atat de multe resurse naturale si o multime de energie necesara pentru a produce noi materii prime.
  Ne adresam tuturor clientilor care au nevoie de serviciile noastre in special din domeniul medical, farmaceutic, veterinar, rafinarii, industria agricola , industria de automotive, industria textila, industria de incaltaminte, industria chimica.

Produse si Servicii

  • COLECTARE DESEURI, PERICULOASE SI NEPERICULOASE pe raza judetelor Timis, Arad, Bihor si Caras-Severin.
  • TRANSPORT ADR -pe raza judetelor Timis, Arad, Bihor si Caras-Severin.
  • VIDANJARE-DESFUNDARE CANALIZARI - pe raza judetelor Timis, Arad si Bihor
  • NEUTRALIZARE
  • ELIMINARE
  • RECIPIENTE SI AMBALAJE - recipiente speciale pentru deseurile infectioase sau intepatoare, saci, cutii de carton inscriptionate (cu pericol biologic) conform codului ADR, cisterne RMV (IBC) 1000 lit, recipiente (plastic sau metal) in functie de neccesitatile clientilor.

  Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.

  Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel.

  Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.

  Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.

  Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.

Galerie foto