Colectare deseuri Chimice-Periculoase Brasov

Colectare Deseuri Chimice Brasov

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Chimice Brasov - Colectare Deseuri Brasov.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Chimice-Periculoase Brasov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Brasov

Igiena Serv colecteaza si transporta deseurile periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru toate categoriile de servicii pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.

Igiena Serv este autorizata sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase, precum si deseuri nepericuloase in toata Romania, de catre A.N.M. (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti.

Prin activitatea noastra, ne adresam atat clientilor din sectorul public si privat cat si persoanelor fizice din toata Romania!

Activitatea noastra presupune identificarea si codificarea corecta a tuturor tipurilor de deseuri, precum si intocmirea documentelor de descarcare din gestiune a deseurilor periculoase si nepericuloase.

Toate deseurile trebuie sa fie colectate separat, in functie de mai multe criterii. De asemenea, ne asiguram ca cele mai periculoase deseuri sunt corect depozitate si nu exista scurgeri sau alte accidente ce pot afecta mediul. Personalul poarta echipament profesional pentru siguranta personala, dar si experienta constituie un avantaj.

 

Galerie foto