Colectare deseuri Chimice-Periculoase Bihor
IGIENA SERV
Colectare deseuri Chimice-Periculoase Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Colectare Deseuri Oradea.
Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Bihor
IGIENA SERV - NOI SUNTEM SOLUTIA!
Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri chimice periculoase in toata Romania. Avem personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop.
In orice gospodarie se gasesc deseuri cu continut de substante chimice periculoase care pot pune in pericol sanatatea oamenilor si a mediului, prin manipularea, stocarea sau eliminarea necorespunzatoare. Oamenii pot, de asemenea, sa amestece, in necunostinta de cauza, doua substante incompatibile, provocand producerea unui gaz periculos.
Deseurile periculoase au cel mai mare impact potential asupra mediului inconjurator si sanatatii populatiei. Tinand cont de proprietatile lor specifice (de exemplu: inflamabilitate, corozivitate, toxicitate), este necesar ca activitatile de gestionare a deseurilor periculoase sa fie abordate intr-un mod riguros.
Colectam deseuri toxice, chimicale, deseuri inflamabile sau cu continut de solventi precum:
- Lacuri si vopsele uzate (care nu sunt intarite)
- Solventi, amestec de solventi si diluanti cu sau fara continut de halogeni
- Grasimi si ceara
- Cleiuri si adezivi
- Uleiuri si emulsii
- Baterii uzate (mai putin bateriile cu litiu colectate separat)
Serviciile noastre de colectare deseuri periculoase se adreseaza institutiilor publice, fundatiilor, asociatiilor, dar si persoanelor fizice. Va punem la dispozitie toata gama de recipiente si ambalaje pentru deseurile generate de compania dumneavoastra. Eliminarea finala a acestor deseuri periculoase, se asigura in baza contractului incheiat cu operatorul autorizat respectand toate normele in vigoare pentru protectia mediului. Procedura de eliminare finala a acestor deseuri periculoase este incinerarea.
Colectare, valorificare si transport deseuri chimice periculoase
- Uleiuri uzate – toate categoriile, inclusiv cele cu continut de PCB si cele alimentare
- Emulsii uzate – ape uzate, vopsele, lacuri, rasini, grasimi alimentare etc.
- Slamuri de rezervor – benzinarii, cisterne de transport si de stocare, rezervoare, etc.
- Slamuri industriale – galvanice, de carbid, vopsele etc.
- Deseuri chimice – reactivi chimici expirati, substante diverse, solventi.
- Industriale – zguri, azbest, levigate, slamuri solide, filtre, turte de filtrare, etc.
- Alimentare – produse alimentare expirate, grasimi, ambalaje
- Chimice: reactivi, condensatori cu PCB, slamuri chimice (galvanizare, zincare, cadmiere, nichelare, etc.)
- Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.
- Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel, bidoane de ulei/solventi/vopsele/antigel, baterii
- Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.
- Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.
- Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.