Colectare deseuri Chimice-Periculoase Arad

IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Arad

Colectare deseuri Chimice-Periculoase Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV SRL - Reciclare Deseuri Chimice-Periculoase Arad - Colectare Deseuri Arad.


Descriere Colectare deseuri Chimice-Periculoase Arad

Colectare deseuri chimice-periculoase Arad

 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

 

Igiena Serv lucreaza cu ajutorul unei echipe de peste 200 angajati bine pregatiti in domeniul de activitate al curateniei si serviciilor conexe, a caror specializare este sustinuta de programe de formare teoretica si practica pentru a oferi clientilor servicii de inalta calitate.
Obiectivele noastre pentru deseurile periculoase, sunt:

 • reducerea cantitatii de deseuri periculoase produse de sectorul industrial in principal si de societatea civila in general
 • reducerea cantitatilor de deseuri periculoase neraportate in vederea reducerii impactului pe care acest flux de deseuri il are asupra mediului
 • cresterea eficientei sistemului national de gestionare a deseurilor periculoase si reducerea exportului de asemenea deseuri
 • minimizarea impactului economic, social si de mediu pe care il au procesele de producere si gestionare a deseurilor periculoase

Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru toate categoriile de servicii pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.
Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.
Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Colectare DESEURI INFECTIOASE SI PERICULOASE

 • colectam, transportam, reciclam sau eliminam deseuri provenite din toate domeniile cum ar fi:
 • deseuri chimice (pesticide, solvent, etc)
 • deseuri auto (ulei, antigel, lichid de frana, etc)
 • deseuri tipografice (cerneala, tonere, etc)
 • deseuri din lemn sau carton
 • deseuri din fieroase si neferoase (fier, table, cupru, aluminiu, etc)
 • deseuri din plastic
 • cadavre de animale (oferim fie incinerare, fie inmormantare cu documente de rigoare si loc de veci pentru animalul dvs)
 • deseuri din confectii, piele si blana
 • deseuri lichide si solide

Colectare deseuri de la laboratoare, saloane, clinici, spitale, farmacii: deseuri infectioase, taietoare–intepatoare, contaminate, reactivi pt analize si solventi, substante pt activitati foto (revelatoare, fixator, filme), dezinfectanti, medicamente si substante de laborator, produse expirate.

Colectare deseuri de la spalatorii chimice si auto: uleiuri uzate, dezinfectanti, detergenti, filtre de ulei, substante de lustruire, lichid de parbriz, lichid de frana, antigel.

Colectare deseuri de la benzinarii si statii de reincarcare: uleiuri, lichide auto diverse, reziduuri petroliere, combustibili, ape uzate.

Colectare deseuri de la tipografii, ateliere de productie publicitara, ateliere foto: cerneluri, solutii de spalare, ambalaje contaminate, lavete imbibate, revelator, fixator, ambalajele lor.

Colectare deseuri din agricultura: ingrasaminte chimice, substante anti-daunatori (pesticide, ierbicide, raticide), ambalaje ale lor.

Galerie foto