Colectare deseuri Baterii Uzate-Acumulatori Bucuresti

LION RECYCLE

Colectare deseuri Baterii Uzate-Acumulatori Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LION RECYCLE - Colectare Deseuri Bucuresti-Sector 6.


Descriere Colectare deseuri Baterii Uzate-Acumulatori Bucuresti

LION RECYCLE
Colectare deseuri baterii uzate, acumulatori auto Bucuresti - Ilfov
0770.489.065

Despre Noi

LION RECYCLE colecteaza bateriile si acumulatorii uzati in recipienti special destinati acestor deseuri in vederea reciclarii si reducerea resurselor de energie, precum si protejarii mediului inconjurator. Punctele noastre de colectare a bateriilor uzate sunt amplasate in marea majoritate a lanturilor de magazine mari.

deseuri-acumulatori-si-baterii-bucuresti

Scopul actiunii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de colectare, reciclare si protejarea mediului inconjurator.

Lucram in stransa colaborare cu Agentia pentru Protectia Mediului, fiind autorizati pentru recuperarea deseurilor reciclabile nepericuloase si dorim sa ne implicam activ in miscari ecologice promovand un comportament eco-responsabil in randul persoanelor fizice si juridice.

lionrecycle_1515

De ce se recicleaza bateriile si acumulatorii portabili uzati?

colectare acumulatori baterii uzate iasi

  • Contin substante periculoase pentru mediu - plumb, mercur, nichel, cadmiu, zinc sau litiu.
  • Protejarea mediului inconjurator dar si a sanatatii umane
  • Economisirea resurselor – prin recuperarea metalelor cum ar fi nichel, litiu, zinc, argint si altele.
  • Un consum mai mic de energie - un exemplu este obtinerea nichelului reciclat, care necesita cu 75% mai putina energie decat cea necesara la extractia si rafinarea minereurilor.

 

Bateriile contin substante toxice care nu se elimina in timp, iar odata ajunse in mediu afecteaza in primul rand solul, plantele, animalele si apele. Pentru a evita poluarea mediului fiecare baterie trebuie aruncata in locurile special amenajate pentru a fi reciclate. Una dintre cele mai periculoase substante pe care o baterie o poate contine este mercurul. Colectarea deseurilor de baterii si acumulatori se face individual de catre producatori pe baza de contract, catre un operator economic legal sau de firma autorizata sa colecteze astfel de deseuri.


Servicii

Colectam acumulatori auto si baterii uzate

baterii auto acumulatori bucuresti

 

Galerie foto