Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Suceava

Colectare Reciclare Anvelope Suceava

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Reciclare Anvelope Suceava - Colectare Deseuri Suceava.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Suceava
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Suceava

CINE SUNTEM - CE FACEM

Granutech Recycling este o societate localizata in Slobozia, comuna Granicesti, judetul Suceava care se ocupa de Colectare, Transport, Selectare si Reciclareaecologica a anvelopelor uzate.
Totodata Granutech Recyclingrecicleazaorice deseu din cauciuc indiferent de starea lui.

SCOPUL NOSTRU - PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a oferi, garantat, pe termen lung, serviciul cel mai profesionist de Verificare Vizuala, Verificare prin Umflare si Verificarea prin SHEROGRAF pentru a putea refolosi anvelopele cu profil mai mare de 4 mm.
Totodata Granutech Recycling asigura calitatea pentru anvelopele care vor fi Reconstruite sau Resapate la cele mai inalte standarde internationale.

 

Produse si Servicii

CE OFERIM

Scopul companiei este de a oferi o soluții pentru Colectare, Selectare, Reutilizare, Resapare, si Valorificare mecanica agreate si reglementate de institutiileEuropene si Internationale.
Totodata Granutech Recycling este cel mai abilitat din Romania in domeniul Reciclari Ecologice care respecta in totalitate HG 170/2004.

RECICLARE - CUM PROCEDAM

Colectam, sortam și reciclam anvelope pe care apoi le maruntim cu ajutorul utilajelor noastre de ultima generatie special pentru protejarea mediului.
Anvelopele le introducem pe linia de Reciclare proiectata dupa cele mai inalte standarde Europene, dupa care trec prin 3 faze mecanice; Tocator, Macinator, Granulator. Tocatorul transorma in forma de cipsuri, - Macinatorul elimina fierul si scoate granulatia pina la 18 mm, - Granulatorul transforma granulatie de 18 mm in diferite marimi de granulatie in functie de cererea clientului.
Eliminarea se face controlat pe toate tipurile de deseu pentru a asigura o calitate la cel mai inalt nivel.

 

Galerie foto