Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PACOS ECO COLECTARE SRL - Colectare Deseuri Ploiesti.


Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL
Colectare deseuri cauciuc/anvelope Prahova
0731.313.110 / 0726.731.273

  • CENTRU COLECTARE 1: Baicoi, Str. Paltinului, nr. 31
  • CENTRU COLECTARE 2: Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino 340 D (iesirea spre Parc Industrial)

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

colectare cauciuc anvelope prahovaPACOS ECO COLECTARE SRL ofera servicii de CONSULTANTA MEDIU, INDEPLINIRE OBIECTIVE conform lege 249/2015 si COLECTARE deseuri periculoase, nepericuloase si reciclabile. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2 (hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei.

Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

colectare deseuri cauciuc ploiesti baicoi

Anvelopele uzate sunt printre cele mai mari si cele mai problematice surse de deseuri iar din cauza formei si volumului mare ocupa foarte mult spatiu. Cu toate acestea, anvelopele uzate sunt de asemenea unul dintre cele mai reutilizabile deseuri deoarece cauciucul din care sunt construite este foarte elastic si poate fi reutilizat in mai multe moduri.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la PACOS ECO COLECTARE SRL.

Colectare, valorificare, cantarire, transport deseuri din cauciuc

Colectare deseuri cauciuc – anvelope uzate, benzi transportatoare, curele cauciuc, camera de aer si articole de cauciuc uzat.

colectare deseuri cauciuc ploiesti baicoi

CONSULTANTA DE MEDIU

  • OBTINEM AVIZE SI AUTORIZATII APM .
  • INDEPLINIM OBIECTIVE CONFORM LEGII 249/2015.
  • OFERIM CONSULTANTA PRIVIND GESTIONAREA DESEURILOR.

DE CE CONSULTANTA DE MEDIU?

  • ZERO AMENZI LA GARDA DE MEDIU!
  • REDUCETI SEMNIFICATIV COSTURILE!
  • TIMP CASTIGAT PENTRU CRESTEREA AFACERII.

oferte speciale

colectare_reciclare_ploiesti

Galerie foto