Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti

Arcon Industrial Services - Reciclare Anvelope Bucuresti

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Arcon Industrial Services - Reciclare Anvelope Bucuresti - Colectare Deseuri Bucuresti.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti

Arcon company profile

Grupul de companii Arcon a fost fondat în 1974 cu scopul de furniza piețelor din Europa Centrală si de Est echipamente industriale de înaltă calitate pentru multiple arii de aplicabilitate.

Arcon a câștigat de-a lungul anilor o vastă experiență internațională iar grupul s-a extins printr-o rețea de companii și reprezentanțe comerciale în Rusia, fostele republici sovietice, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, Croația și Serbia.

Arcon este un furnizor recunoscut de echipamente pentru reciclarea materialelor în cadrul piețelor din Europa Centrală și de Est, acoperind o largă varietate de aplicații ce includ reciclarea anvelopelor, cablurilor, aluminiului, electronicelor şi electrocasnicelor, tuburilor fluorescente şi tuburilor catodice, LCD-urilor etc.

Adițional vânzării de echipamente, Arcon furnizează servicii de consultanță și management de proiect, servicii post vânzare și furnizare de piese de schimb.

De la deschiderea biroului din București, Arcon a continuat să livreze o mare varietate de echipamente către clienții importanţi pe piața de profil din România.

Reciclarea Anvelopelor

Tyre RecyclingSistemul Eldan de mărunțire a pneurilor folosește o abordare modulară a reciclării pneurilor întregi de autoturisme și camioane inclusiv super single, pneuri ale vehiculelor pentru deplasarea pământului, pneuri OTR și multe altele. Sistemul modular vă permite să investiți cât de mult sau de puțin doriți, în timp ce se asigură că este întotdeauna posibil să adăugați la sistem, după nevoie. Întrucât poate fi furnizat un număr mare de combinații, este posibilă producerea unei varietăți de produse finale, precum petice, așchii, granule și pudră.Precum toate echipamentele Eldan, Sistemul Eldan de mărunțire a pneurilor este proiectat pentru a îndeplini cerințele pieței, iar mașinile individuale pot fi ajustate cu ușurință la alte mărimi ale fracțiilor, pur și simplu prin modificarea mărimii ecranului la mașini. Un avantaj adăugat al folosirii unui Sistem Eldan este că debavurarea pneurilor nu este necesară anterior prelucrării.

Un Sistemul Eldan complet de mărunțire a pneurilor - care include totul de la tăierea primară la separare - poate fi împărțit în următoarele etape:

  • Tăiere primară în Super tăietor
  • Măcinare primară în răzuitorul multifuncțional
  • Măcinare fină în granulatoarele fine
  • Separarea materialelor textile și a oțelului în clasificatoare și aspirator

Mașinile principale de mai sus sunt interconectate prin intermediul silozurilor tampon, al benzilor transportoare, al transportoarelor cu vibrații, al transportoarelor în spirală și al transportului pneumatic de materiale.

 

Galerie foto