Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti

Colectare Reciclare Anvelope Bucuresti

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Reciclare Anvelope Bucuresti - Colectare Deseuri Bucuresti.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Bucuresti

Reciclarea Anvelopelor

Sistemul Eldan de mărunțire a pneurilor folosește o abordare modulară a reciclării pneurilor întregi de autoturisme și camioane inclusiv super single, pneuri ale vehiculelor pentru deplasarea pământului, pneuri OTR și multe altele. Sistemul modular vă permite să investiți cât de mult sau de puțin doriți, în timp ce se asigură că este întotdeauna posibil să adăugați la sistem, după nevoie. Întrucât poate fi furnizat un număr mare de combinații, este posibilă producerea unei varietăți de produse finale, precum petice, așchii, granule și pudră.Precum toate echipamentele Eldan, Sistemul Eldan de mărunțire a pneurilor este proiectat pentru a îndeplini cerințele pieței, iar mașinile individuale pot fi ajustate cu ușurință la alte mărimi ale fracțiilor, pur și simplu prin modificarea mărimii ecranului la mașini. Un avantaj adăugat al folosirii unui Sistem Eldan este că debavurarea pneurilor nu este necesară anterior prelucrării.

Un Sistemul Eldan complet de mărunțire a pneurilor - care include totul de la tăierea primară la separare - poate fi împărțit în următoarele etape:

  • Tăiere primară în Super tăietor
  • Măcinare primară în răzuitorul multifuncțional
  • Măcinare fină în granulatoarele fine
  • Separarea materialelor textile și a oțelului în clasificatoare și aspirator

Mașinile principale de mai sus sunt interconectate prin intermediul silozurilor tampon, al benzilor transportoare, al transportoarelor cu vibrații, al transportoarelor în spirală și al transportului pneumatic de materiale.

Galerie foto