Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Brasov

Industrial Proces Paper SRL

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Industrial Proces Paper SRL - Colectare Deseuri Brasov.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Brasov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Brasov

   SC Industrial Proces Paper infintata in anul 2007 face parte din grupul Nehlsen Germania si are ca obiect principal de activitate recuperarea si valorificarea materialelor sortate.
Din momentul infiintarii si pana in prezent, societatea a inregistrat o semnificativa dezvoltare in ceea ce priveste patrimoniul intangibil, contracte cu societati, parteneriate cu autoritati publice, o baza mare de furnizori si clienti permanenti.
   Experienta si prosperitatea continua a societatii sunt punctele noastre forte.
Seriozitatea si profesionalismul nostru au facut ca SC INDUSTRIAL PROCES PAPER SRL sa devina un partener de incredere pe piata deseurilor reciclabile.

  Reciclarerea materialelor contribuie la reducerea cantitătii de energie folosită în industrie, prin urmare se reduce emisia de gaze cu efect de seră si se previn schimbările de climă la nivel global. Acestea sunt în special cauzate de faptul că o mare parte din energia folosită în procesele industriale si transport implică arderea de combustibili fosili precum benzina, motorina si carbunii, acestea fiind cele mai importante surse de emisii în atmosferă de carbon si alte gaze poluante.

  SC INDUSTRIAL PROCES PAPER SRL îsi aduce propria contribuție la conservarea energiei si protejarea mediului înconjurător prin reciclarea materialelor refolosibile și reintroducerea acestora în circuitul industrial.

Produse si Servicii

Colectare si valorificare deseuri
Deseuri de Cauciuc

  • Anvelope uzate si noi
  • Benzi Transportoare
  • Curele cauciuc

Galerie foto