Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Arges

Colectare deseuri cauciuc anvelope Arges

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri cauciuc anvelope Arges - Colectare Deseuri Curtea de Arges.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Arges
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Arges

Colectare deseuri cauciuc Arges

colectare deseuri cauciuc arges

Punct de lucru 

  • Curtea de Arges, Str. Victoriei, Nr. 6

colectare deseuri cauciuc argesColectam, sortam si reciclam anvelope pe care apoi le maruntim cu ajutorul utilajelor noastre de ultima generatie special pentru protejarea mediului.

Cauciucul este un un material energointensiv, este supus uzurii, indiferent unde este folosit: anvelope, benzi elastice, tuburi, garnituri etc

Anvelopele uzate pun probleme chiar si pentru cele mai sofisticate sisteme de gospodarire a deseurilor. Anvelopele sunt constituite din materiale polimerice complexe, cu un adaos mare de diferite alte componente, recuperarea acestei valori adaugate fiind o operate periculoasa si determinand mari consumuri energetice.

Anvelopele tocate sunt acum folosite in gropile de gunoi, inlocuind alte materiale de constructii, pentru ramblee usoare in sistemele de evacuare a gazului, sisteme de colectare a levigatului si garnituri.

Un risc suplimentar pentru sanatate, creat de gramezile de deseuri din cauciucuri, este ca acestea creeaza un habitat umed pentru paraziti si un mediu propice pentru tantari, care pot transporta boli.

Reciclarea anvelopelor uzate si a deseurilor de cauciuc este preferabila numai pentru recuperarea continutului de energie, de exemplu, drept combustibil pentru arderea primara in fabricile de ciment. Totusi, cauciucul reciclat trebuie sa intruneasca mari cerinte pentru a fi adecvat la fabricarea produselor de inalta calitate.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la noi.

Colectare, valorificare si transport deseuri din cauciuc

Colectare deseuri cauciuc

colectare deseuri cauciuc arges

  • Colectare deseuri cauciuc – anvelope uzate, benzi transportatoare, curele cauciuc, camera de aer si articole de cauciuc uzat.
  • Materiale refolosibile provenite din deseurile industriale ale unitafilor de fabricate a produselor, obiectelor si articolelor din cauciuc.
  • Materiale refolosibile din cauciuc de la intreprinderi si de la populatie sunt reprezentate, de obicei, de anvelope si camere de aer uzate sau sparte.