Lana Merinos

 deseuri lana merinos Lana Merinos este o fibra naturala 100%, care provine de la oile Merino, o rasa speciala de oaie. Merino este o oaie adaptabila, care sunt capabile sa supravietuiasca in medii extreme, cu veri calde si ierni reci, pentru ca lana unica si minunata respira in timpul verii si izoleaza in timpul iernii. Deseurile de lana merinos se descompun in natura, dupa cativa ani. Cele mai multe materiale sintetice se descompun foarte incet.

merinos

  Lana Merinos este cunoscuta sub numele de cea mai fina si mai moale lana. Structura aerisita inseamna ca lana izoleaza atat impotriva frigului si caldurii, asigurand temperatura corpului constanta. Produsele sunt realizate din lana merinos sau tricotate fibre de lana merinos, care sunt atasate la o tesatura. Aceasta ofera o serie de avantaje, deoarece materialul de lana poate fi aplicat la o varietate de produse si articole de imbracaminte, si isi pastreaza aspectul si forma prin utilizare si spalare.
  Lana merinos este un material natural, prin urmare, fibrele de lana nu are o lungime egala. Cu toate ca fibrele sunt taiate la lungimea dorita, dupa ce s-au facut claie de lana, unele dintre firele de par sunt prea scurte pentru a obtine punct de sprijin in material si vor sta libere pe haina de lana. Cel mai simplu mod de a elimina parul liber este prin spalarea produsului. Lana Merinos este usor de curatat, se poate spala de mana sau la masina de spalat. Lana este curata la numai 30°C. Lana nu este statica; nu atrage particule de praf. De asemenea, caracteristicile lanei sunt de asa natura incat murdaria nu penetreaza materialul usor.